Rockbjörnen 2013

Idag har jag och Frida gjort Grönan osäker på Rockbjörnen! Dagen där har varit helt fantastisk. VI åkte dit när vi slutade skolan men tog en omväg så vi var väl där 17ish men kom ändå längst fram. Vi käkade pizza, skaffade gratis tatoos som jag satte på axeln, armen och handen, spelade luft gitarr (en uppblåsbar plast-gitarr), sjöng och skrattade.
När allt började var det bara jag och Frida som hoppade och sjöng som galningar.. publiken var ju stendöda! :O Aldrig varit med om en så död och tråkig publik. Men vi hade kul i varje fall.
Plus att när allt var slut fick vi chansen att prata med Håkan Hellström!!! Eller fick och fick, snarare att ag tog den. ;)
 
Ser ni mig? Tjejen mittemot Håkan, i blå tröja är jag och bruden till höger om mig i svart är Frida.
Hittade denna bild på Aftonbladets hemsida. Jag är med på flera bilder men denna asså, den betyder enormt mycket för mig!
 
 
På bussen hem var vi helt flummiga (någon måste ha satt något i min coola som jag köpte på 7eleven) och fnissiga. Ont i huvet hade jag också.. som tusan faktiskt! Men det gjorde mig ingenting.
Nu sitter jag och Frida och dricker te och skorpor hemma hos mig. Vi måste väl snart gå och lägga oss.. det är ju ändå bara onsdag. (fast såg nu att det blivit torsdag;) )
God natt!

Gymnasiet- day 3, Macbook-day!

Hej vänner små! Som rubriken säger "Macbook-day". Nu kan jag updatera er om det senaste vart jag än är! Speciellt nu när det börjar närma sig höst och vinter då jag ofta sitter och myser i en gosig stickad tröja på ett café inne i Stockholm med en varm chailatte i handen.
När vi kom till skolan imorse och gick in till klassrummet så låg dom där utplacerade på stolarna. Alla sprang runt med stora leenden och letade efter kartongen med sitt namn på.
 
Vi fick en Macbook Air 13! Hur najs? Vi estetare fick även några speciella redigeringsprogram tillagda. Det häftigaste programmet som vi fick heter Avid och kostar över 30 000 kr!!! Det är otroligt många stora filmer som har redigerats i Avid, till exempel Hobbit och alla de andra liknande filmerna! Hur galet är inte det liksom? Jag har fått ett sjukt dyrt program gratis och som används till galet stora, kända, bra och professionella filmer! Woooha!
 

Gymnasiet- day 1

Jag är så glad! Min klass verkar vara helt underbar och likväl alla lärare och hela skolan i sig.
Dagen började med att alla nya elever skulle samlas på gräsmattan utanför skolan, väl där träffade jag på ett flertal kompisar vars många var klasskamrater från grundskolan. Jag träffade även på Frida som jag lärde känna på kollo förra året! :D
 
Tillslut kom rektorn och höll ett litet tal innan det blev upprop av klasserna. Jag och Emma hamnade i samma klass, vilket är väldigt skönt. För nu har vi båda varandra som trygghet, vilket är enormt skönt! Det är lite kul att vi gått i samma klass sedan dagis och alltid varit bästisar, och nu av ren slump hamnar vi i samma skola och klass! Haha! Vi hade lite namnlekar i klasserna och fick en liten rundvisning i skolan.
Vi ettor kommer förövrigt ha skolan för sig själva nu första veckan. ^^