Lösögonfransar

Nya ögonfransar och nytt lim. Köpte två olika typer av lim. Ett vitt som blir genomskinligt och även två små i svart som är bäst att ha om man har eyeliner/kajal. Jag använder inte lösögonfransar varje dag men någon gång i veckan när jag har tid eller har lust att fixa mig lite extra. Jag får ofta kommentarer om att det ser äkta ut eller att jag har fått på dom så bra.
Till er som har försökt att använda lösögonfransar men tyckt att det varit för pilligt osv kan jag tipsa er om att bara använda pincett! Använd inte fingrarna i huvudtaget, inte ens om limmet kommit utanför, så bara pincett. Tips två är att när ni köpt lösögonfransar är det oftast längre än vad de ska vara, så ni får mäta ut hur långa ni vill att dem ska vara och sedan klippa (t.ex. med nagelsaxen) av dem där ni vill. Och tips tre är att inte ta för lite lim eller för mycket, dock så brukar jag ta lite extra lim på kanterna så att de ska hålla sig fast hela dagen.
 
Old pic.

Top model event

Idag åkte jag och Mammi till Top model eventet som har gått som reklam på TV ett tag nu. Jag var jätte taggad och tyckte att det skulle bli jätte roligt, då jag också trodde att det skulle likna Attitude. Vi kom dit hängde av oss våra ytterkläder i garderoben, fick varsin drink och en top model-påse med lite innehåll. Sedan fick vi våra band så att vi kunde få komma in till eventet. Väl inne var det ett springrace i klackskor och man kunde vinna jätte bra, roliga priser. I resten av rummen kunde man få lite parfymprover och liknande och man kunde även få naglar och håret fixat men det var inget speciellt. Så jag blev faktiskt jätte besviken. Eftersom att det har gått så länge som reklam på TV så trodde jag att det skulle vara ganska stort men när det i själva verket bara var en våning med ca 7 rum. Så vi stannade och kollade när de intervjuade några av top model tjejerna innan vi beslöt oss för att åka hem och göra en god pastasallad istället.

24/4-13 - Justin Bieber konserten

Jag går rakt på sak:

Vi (jag och Sarah) sprang hem till varandra efter en lång skoldag med engelska nationella prov, de sista delarna. Vi båda fixade oss och skulle sedan träffas vid Danderyd närmare klockan fem för att glatt åka till Globen. Vi var så lyckligt exalterade, gråtmilda av chock av att vi skulle få se vår favorit kille i verkligheten och inte bara se på en dator/mobil/TVskärm. När vi väl kom fram till Globen tog vi det lite chill och köpte lite JB prylar. Sarah köpte en snygg T-shirt och jag ett armband. Sedan gick vi in och jag fick syn på ett halsband som jag ville ha som jag också köpte. Sedan ställde vi oss vid ett par högtalare där fler fans stod och sjöng till Boyfriend som spelades och vi hakade på. Kollade man sig runt omkring så var det fans som låg på golvet och skrek och grät av lycka, vissa hade redan svimmat och andra var i totalt i chocktillstånd. 

 

Sedan var det toadags och sedan köpte vi dryck och tilltugg tills vi gick med världens största, bredaste och gladaste leenden till våra sjukt, överdrivet bra platser. Där lärde vi känna fyra andra fans och vi hade jätte kul, då vi drog igång vågen och ramsor som ”andra sidan är ni klara” och rop på Justin och även hans låtar. Tillslut efter fler kisspauser kom förbandet The Fooo. Dem var helt ok tycker jag. Men sedan kom nerräkningen! Folk skrek, folk svimmade av, alla var i chock och då kom han. Han flög ut med sina silvervingar sjungande på All Around The World och fansen var som galna! Man kunde känna hans och alla fansens ”kraft” och hur mäktigt häftig och underbar han är och hela situationen.

Jag skulle vela säga att början och slutet var bäst! ^^ Ni kan se en video här nedanför och en annan lite lite längre ner i inlägget! De är både början coh slutet då.:D

 

Klart att jag var en av dem som skrek tills att rösten inte hördes mer och inte visste vad jag skulle ta mig till. Alla känslorna kom på en och samma gång och jag kände mig helt ärligt som the One Less Lonely Girl. Efteråt hade jag ont i käkbenen som jag hade lett och sjungit. 

 

Den här konserten fick högsta betyg av alla hans andra konserter under turnén enligt flera källor. Enligt dem var han gladare, bättre och roligare just denna dag och att han sjöng låtar och gjorde saker som han inte gjort på någon av de andra konserterna. Att han på t.ex. måndagen och tisdagen hade varit lite frånvarande och inte lika glad.

 

Känslan som jag hade under de här timmarna är obeskrivliga så jag får nog ta och sluta här.

Jag kom hem själv med strax efter ett på natten men somnande inte först några timmar efter då jag var så lycklig och glad och ville prata med Mammi om det!