Flygresan

Hej! Nu sitter jag framför datorn och planerar skolveckan medan jag väntar på att mitt hår ska torka klart. Jag har kommer ha två prov, engelska och idrott. Idrotten vet jag inte hur jag ska lyckas med!? Vi kommer bli med släpade till en okänd terräng där vi inte har varit förut och så skickar dom ut oss med en karta för att hitta olika kontroller. Vi ska alltså ha orientering. Jag kommer råka gå till Sahara mitt ute i öknen. Det är bra att jag är förberedd i varje fall.
 
När skolveckan är slut ska jag börja packa inför klassresan (för er som har missat så ska jag och mina klass åka till Polen) för det lär nog ta ett tag. Jag får alltid beslut ångest och jag ska ha den röda tröjan eller den blåa tröjan osv osv. Men kul ska det bli i varje fall. Jag är lite nyfiken på hur lärarna orkar stå ut med alla oss och hur det kommer gå på flygplanet då vi sitter i bokstavs ordning vilket leder till att alla kommer sitta o ropa på kompisen som sitter sju rader längre bak, haha!
 
Bilder från förra året, ganksa precis ett år sedan.:D

2012-09-30

Nu ska jag dra till gymmet för lite work out. Tror jag bli där i ca 2 timmar någonting och när jag kommer hem ska jag fixa ansikts mask och god lunch.:) Kanske, om jag hinner, åker jag till Kista för att shoppa lite om jag inte hinner det idag blir det någon annan gång under nästa vecka. Så det är lite så min dag ser ut än så länge.
 
Har nyss fixat en ny gymmusik-lista då låten här nedanför är huvud-låten. Älskart'! Får alltid värsta rycket när jag hör den och vill bara sjunga med!♥ Bajs att de ska lägga ner.
 

Jag har det mysigt jag.

Jag har det mysigt jag.