Inför betygen

Hej! Idag är en sån dag då jag bara har pluggat och pluggat. Men det är för att mina betyg kommer sättas på måndag och nu gör jag ett sista ryck för att komma upp mot A betygen!;) Sen tänker jag inte pressa mig själv något mer. För att om ca två veckor får jag sommarlov. Woop woop!!
Imorgon ska jag och tjejerna i klassen gå på Timbaktu, på Gröna Lund, efter skolan. Det ska bli jätte kul men uppdateringen blir kanske lite knepig. Men jag gör mitt bästa.:D

 

Coooooling!!;p

2012-05-29

Var det fler än jag som kolla på det här imorse? Jag kollade under hela "intervjun" och hann ändå till skolan.:O Man är ju bäst!?
Om ni kollar eller har kollat på den som har ni kanske hört om det där i höst, yay! Ska bli så enormt roligt! Längtar!!
Livestreama även med han och Linda igår runt 11-12 tiden på kvällen och de är ju så sjukt sköna!
Snyggingar, haha!

Hur lyckas man med det är då frågan!?

Wohooo! Mäster kocken här! Mina pannkakor blev ätbara trotsallt. Först råkade jag hälla i en liter mjöl (asså på pricken en liter), hur man nu kan lyckas med det, och sen så råkade jag hälla för mycket mjölk och då började allt klumpa sig.. Men eftersom att jag är bäst så löste allting sig, haha!;p
Nää, men det gick faktiskt o äta i varje fall. Och då är det bra ska ni veta!! Dock så är det smet över hela köket och hallen.:O Då räknar jag även med taket... hur lyckas man med det är då frågan!?