4 fab outfits

Den senaste tiden har jag fått frågan om vad jag gillar för typ av stil. Men jag hade ingen aning om hur jag skulle beskriva/förklara det så jag har istälet gjort ett collage på 4 olika outfits som jag har mixat ihop.:) Det är bara lite av vad för typ "stil" jag gillar.

Vår?!

Vad hände med den härliga våren? Nu är det ju snö på stora delar av marken... Jag som hade sett fram emot en härlig helg med shopping och longboarding ute i solen, men icke.
Jag ska snart ta mig en dusch och göra mig i ordning för konserten, hoppas att det inte är alltför mycket folk. Man vill ju få bra platser. Kameran är fulladdad och minneskortet är rensad, så nu är det bara att bomba med foton!!♥
19_196131689_large
Oldpic

Pizza bagarna

Snart blir det pizza dags med Mammi! Vi har köpt en massvis med snaks och godis, som vi ska smaksa i oss efter den gos, delikata pizzan som vi har gjort.;) Hemma gjort smakar alltid bäst!!
Snart börjar även Lets dance 2012! Jag har ingen aning om vilka som är med i år så det ska bli spännande att se. Efter det blir det film! Det här verkar bli en kanon kväll med Mammi, enligt mig!♥