Några få bilder från Östergården

Att åka på kollo är något av det bästa jag har gjort! Jag har fått så sjukt många nya vänner, som är super duper megaduper coola! Typ de coolaste jag någonsin träffat! Tillsammans är vi världens coolaste och skönaste gäng!
Jag var där i tio helt fantastiska dagar, men det kändes som flera månader. Vi alla kom varandra sjukt nära, så vi kan typ prata om allt!
 
Jag kommer tyvärr inte hinna lägga upp alla de bilder som jag vill visa så ni får ha lite tålamod så kommer de upp i ett annat inlägg framöver och även en video blogg!!
Här är mina GALNA men helt underbara rumskamrater. Minnelie, Felicia, Frida och Jade.♥ Redan första dagen pratade vi om allt och lite till! Även med killarna som delade vägg med oss. Vi allihopa blev hur tajta som helst på väldigt kort tid. Jätte roligt!:D
Vårat rum var även det rummet som hade bäst sammanhållning och roligast! Vi gick aldrig för att lägg oss utan en skrattattack på kvällen/natten.
 
Vårat rum hette Chewbackas, och här är våran skylt som vi gjort. Det är en lite rebus. Chew Back As!
 
"Grann-killarnas" skyltar. Gangstarz!! YO!
 
 
Vi paddlade flera gånger och det är alltid lika kul att se någon ramla i, eller att ramla i själv.;)

 

 

 

Jag, Minnelie och Frida hade en liten photoshoot. Frida är fotografen. Visst är vi snygga!!?

 

Tea, Frida, Crille, Tobbe och Crippan spelar kort.:)

 

Min snygga kompis Tobbe!♥

 

En dag hade vi pirat-tema. Då vi blev väckta av pirater och där efter skulle vi vara pirater vi med, som var ute efter sjörövarskatten. En mycket rolig dag, så som alla det andra nio dagarna!

 

Min coola kompis Gabbe!♥ Han hittade en ny outfit i garderoben (det är en walk in closet med en massa utklädningskläder)

 

Vi fiskade då och då. Kommer aldrig glömma första gången vi gjorde det, haha! Abdi hade precis fått napp och blev sjukt stolt så han höll upp den lilla fisken på 10 dm men då började den röra på sig så att den gungade fram och tillbaka, då Abdi blev så rädd sa han slängde den på bryggan och stampa på den men ångrade sig direkt efter.. haha! Stackars fisk..!

 

 

Min roliga kompis Lucas som stolt bär upp "sin ny pälsjacka".;)♥

 

Härliga Henning, en av ledarna på kollot. Eler ska man kansek kalla honom Captain Henning Sparrow?;p

 

Maten var alltid sjukt god! ALLTID!

 

Gabbe lär Lucas hur man gör volter och så.:)

 

Biomyyyyys! Saknar!♥

Beröm från kändisarna, you know ;)

Woop woop! Nu har man träffat Danny dåra! Han fick tyvärr inte ta några foton men lite snack skadade ju inte.;) Det är Amandas granne (han är taxi chaufför) som kör honom! Coolt! Vi träffade även Alvaro som också gav mig en puss på kinden och en kram! Han är kompis med Danny, dansare, koreograf och sångare! Snygg är han också!;)

Vi har även snackat med Vulkano som förövrigt sa att vi var grymma i publiken eftersom att vi headbanga, yla och trumma och så, haha!

Markoolio gav oss också beröm för att vi var så hjälpsamma mot honom på repetitionen som gav han tips om vart han kunde sitta när han skulle börja sjunga.:D Och för att vi sjöng med så bra! LOL!

 

Maria, Kitti, Amanda, Alvaro, Mina och Jag!♥

♥Kram och kindpuss från Danny Boy♥

OMG! Direkt när kamerorna stängdes av på sommarkrysset kom Danny upp på scen och ställde sig mittemot mig. Så jag fick en kram och en puss på kinden, av Danny Saucedo!! Och jag var den enda!!! Jag är sjukt lycklig, hyper, exalterad och allt! Nu ska vi träffa honom backstage också! Gaaaah!:love:

Jag har fått jätte bra bilder också! Ni får se dom lite senare!! Puss & Kram!♥

 

HAHAHAHA! Denna Bjuder jag på med ett stort B!! xDDDD

Direkt efter den underbara händelsen.:P