Mina tre nyårslöften

Gott nytt år igen fellas!♥ Inte så lång tid kvar nu. Jag har nyss ätit för mycket godsaker och kommer väl bergis inte komma ut genom ytterdörren till tolvslaget.. haha! Men sånt är livet under jultiderna. År efter år! OCH DÄRFÖR kommer ett av mina nyårslöften vara att göra 100 situps varje dag framtill sommarlovet, och om jag är duktig lite där till.;) Mina andra två löften kommer att vara att jag ska vara hjälte lite då och då och sen att skaffa sommarjobb. Här ska inte latas!
 
Vad är era nyårslöften?

Nyårsfest

... hemma hos moi! Och jag har avklarat för- och varmrätten. Tror att jag ska spricka rent ut sagt.. men gott var det.:D Efterrätten kommer om någon timme så nu blir det AFHV. Underbart! 
 
Jag var och shoppade idag men hittade inget glittrigt pang-plagg så köpte denna söta tröja. Vad tycks? Tycker att den var enkel, snygg och chic! Toppen köp helt enkelt. Jag köpte även lite nytt smink och en ny borste. Men mer om det imorgon, år 2013.
Jag hoppas verkligen att det blir ett bra år! Nummer 13 är mitt tur nummer, vilket jag hoppas förblir. Jag har såhääär mycket planer inför det året. Ni ska bara veta mina vänner små.

Nyår och nyårslöften

Imorgon är det nyår hörrni!! Hade jag heeelt glömt bort. Jag vet inte vad jag trodde men jag trodde att det var ca en vecka kvar till det, minst. Så imorgon bitti blir det akut att springa för att hitta en nyårsklänning! Om jag misslyckas med letandet får det väl bli någon av dom som jag inte har använt ännu, haha! Men jag vill ha en glittrig en, så att jag blir ett fyrverkeri hela jag.;)
 
På tal om nyår så har jag inte heller kommit på några bra nyårslöften!? Eller jo, jag har ett ett, men brukar alltid ha tre. Vilket jag vill hålla mig till. 
Herregud, vad har jag mer glömt må tro?
Därför vill jag ha hjälp av er!! Detta är jätte viktigt för mig, så har ju lite akut om man säger så.
Jag har som sagt ett löfte till mig själv (ett lite mer personligt) men behöver två till, så om ni kommer på en eller flera löften att tipsa mig om. Gör det! Tänkte att de/den som kommit på de bästa löftena blir länkade 2013's första månad, januari. På sidan av bloggen.;) Så kom igen nu, hjälp mig!♥